Keurmerk OpleidingsschoolKeurmerk Opleidingsschool vernieuwd

 
Woensdag 21 juni 2017 bracht de auditcommissie, die beoordeelt of het St. Bonifatiuscollege in aanmerking kan komen voor weer een nieuwe periode met het Keurmerk Opleidingsschool, een bezoek.

Na een inleiding van Tiny Uijttewaal als rector over het Boni en de nieuwe onderwijsontwikkelingen volgde een presentatie over de verschillende aspecten van het Opleiden in de School op het Boni.
Daarna waren er drie sessies van geanimeerde gesprekken met een aantal van onze studenten, met diverse stagebegeleiders en met leden van de schoolleiding en de drie schoolopleiders, Anke Cuppen, Marjolein Vollebregt en Frans Schleijpen.

Na afloop van deze gesprekken en na eerdere bestudering van ons portfolio, was de conclusie van de auditcommissie: dat keurmerk is meer dan verdiend. Het opleiden van studenten en de begeleiding van stagiairs is stevig verankerd en goed vormgegeven. Ook de professionalisering van medewerkers wordt op het Boni steeds beter ontwikkeld en geborgd.

En heel belangrijk: er werd grote betrokkenheid en enthousiasme geconstateerd bij alle betrokkenen over het Opleiden in de School.

Lees meer over het St. Bonifatiuscollege als opleidingsschool>