Klik op de oranje knop hieronder om naar Magister 6 te gaan!
Direct naar Magister? Klik hier! Allen voor ouders en leerlingen.

ICT-helpdesk

Deze poster (pdf) geeft informatie bij wie je moet zijn met vragen over Magister, iPads, WiFi, Bonicloud, Auraspace etc.
klik hier om het pdf-bestand te bekijken Klik hier om de ict-helpdeskposter te bekijken.


Nieuw design Magister

Vanaf 16 maart 2015 maken we gebruik van een nieuwe versie van Magister: Magister 6. Hierbij informeren we jullie over de belangrijkste verschillen met de huidige versie van Magister. Magister 6 heeft een heel nieuw design. De knoppen spreken waarschijnlijk voor zich.

Voor een korte uitleg kan je de teksten en plaatjes hieronder bekijken (klik op de afbeelding voor een vergroting). Deze informatie wordt ook getoond als je voor de eerste keer inlogt in Magister 6.

In Magister 6 is het overigens mogelijk de indeling van het scherm naar eigen inzicht aan te passen!

Op elk apparaat bruikbaar

Magister 6 draait op alle devices: PC, Mac, Chromebook, tablet en ook op je smartphone. Het is toegankelijk via een browser. Er komen ook nieuwe apps. Meta is vanaf 24 april 2015 niet meer beschikbaar.

Ander inlogadres, dezelfde inloggegevens

Magister 6 is toegankelijk via de browser op https://bonifatius.magister.net (link wordt geopend in nieuw venster) . Je kan ook op de knop "Direct naar Magister" hierboven klikken. Gebruikersnaam en wachtwoord blijven dezelfde, dus dat is gemakkelijk.

Tijdens toetsweken is het overigens niet mogelijk om je cijfers te bekijken.

Uitleg bij VANDAAG

Uitleg bij OVERZICHT

Uitleg bij ZIJPANEEL
Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.