Fijne vakantie!

Het schooljaar zit erop. De leerlingen, medewerkers en ouders mogen nu van een welverdiende vakantie genieten. We wensen iedereen een fijne vakantie!

Vanochtend (donderdag 14 juli) kwam de uitslag van het derde tijdvak binnen. Gelukkig hebben nog 4 vwo-leerlingen en 2 havo-leerlingen het verheugende bericht mogen ontvangen dat zij hun diploma hebben behaald. Van harte gefeliciteerd!

In het vwo zijn hiermee van de in totaal 151 leerlingen die het volledige examen hebben afgelegd, 144 leerlingen geslaagd. Een mooie 95,4%. Voor het havo geldt dat van de in totaal 87 leerlingen, 79 leerlingen zijn geslaagd. Daarmee komt het havo-slagingspercentage op 90,8%. Een prachtig resultaat! De leerlingen die helaas hun diploma nog niet behaald hebben, wensen we graag veel succes komend schooljaar!

Vanaf maandag 11 juli t/m zondag 21 augustus 2022 is het schoolgebouw gesloten (met uitzondering van donderdag 14 juli). Alleen in zeer dringende situaties kunt u contact opnemen met school via het e-mailadres: boni@boni.nl.