Bij ons op school is er veel te doen. Naast de gewone lessen kun je kiezen uit allerlei activiteiten, die je uitdagen en je eigen talenten helpen ontwikkelen. Daarnaast ontdek je met dit extra aanbod meer over èn met elkaar.

Boni+

Tijdens de Boni+ uren krijg je meer verdieping en uitdaging aangeboden. Klik hier om de Boni+ gids te openen.

Bèta

Heb je interesse in bèta-activiteiten? Denk hierbij aan robotica, 3D-printen, programmeren, proefjes en veel meer - dat kan al in de onderbouw. Wil je meer weten – lees hier.

Cultuur

Het Boni is een CultuurProfielSchool. Dat houdt in dat we schoolbreed veel aan kunst en cultuur doen, omdat we ervan overtuigd zijn, dat dit je helpt om je weg te vinden in onze steeds veranderende samenleving. Het Boni ademt kunst en cultuur en dat merk je aan de vele culturele activiteiten die je naast de lessen kunt doen. Klik hier om te bekijken wat er allemaal georganiseerd wordt.

Sport

Uiteraard kun je op het Boni ook sporten. We doen mee aan verschillende schooltoernooien (bijv. hockey, zaalvoetbal en tafeltennis). Je kunt onze school vertegenwoordigen door mee te doen in een schoolteam.

Talen

Ben je goed in talen? We bieden versterk talenonderwijs. Dan kun je extra certificaten halen voor Engels (Cambridge) Duits (Goethe) of Frans (DELF).

Unesco – internationalisering

Wij zijn een Unesco-school. Dat betekent dat wij duurzaamheid, internationalisering, vrede en mensenrechten heel belangrijk vinden. We willen dat je weet wat er in de wereld speelt, maar niet alleen met de kennis hierover maar ook met oog voor de mensen om ons heen. Tijdens de activiteitenweek volg je workshops en projecten met heel diverse onderwerpen. Zo hebben we bijvoorbeeld projecten over vluchtelingen en discriminatie. Daarnaast doen we in de lessen nog veel meer, om jou de wereld te laten zien. Lees hier meer over onze activiteiten.

Verder hebben we een mediatheek en een bètatheek.

Als je op een jaarlaag hieronder klikt, dan zie je een overzicht wat je in dat leerjaar kunt doen.