Boni+

Boni+ uren

Tijdens de Boni+ uren krijg je meer verdieping en uitdaging aangeboden. Je kiest voor het volgen van extra’s naast het reguliere aanbod aan vaklessen. In zo’n programma ontdek en leer je dingen die in de gewone lessen niet of slechts beperkt behandeld worden. Wij hebben een breed aanbod, denk hierbij aan lessen als Cambridge, Goethe en Delf en ook aan Robotica, atelieruren, debatteren, lezen, een snijpracticum, filosofie, fotografie en dans.

Na de herfstvakantie starten de Boni+programma’s. Boni+uren zijn keuze-uren op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag het 9een 10e uur.

Hieronder vind je de Boni+gidsen voor periode 2. Elke jaarlaag heeft zijn eigen Boni+gids zodat je goed kunt zien waar jij uit kan kiezen voor periode 2. In de gids staat een korte uitleg over Boni+uren en een omschrijving van alle programma’s.  

Wat zijn Boni+ uren? 

Praktische of verdiepende programma’s van 6-7 weken.

Geen cijfers of toetsen.

Tellen als flexuur.

Informatie over elk programma staat in de Boni+ gids

  Inschrijving

  Je ontvangt in de week van 18 september een email met de inschrijflink. Dan kan je ook zien op welke dagen de programma’s worden aangeboden.

  Met de inschrijflink kan je je inschrijven vanaf 25 september 17:00 tot 29 september 17:00. Schrijf deze datum in je agenda, zodat je er snel bij kunt zijn!

  Hopelijk tot ziens bij Boni+!

   

  Doe jij mee?