Welkom op de pagina voor leerlingen van groep 8. Leuk dat je geïnteresseerd bent in onze school! Op deze pagina vind je veel informatie over de open dag en de lesmiddagen. Als je benieuwd bent naar wat we allemaal te bieden hebben, kun je alvast een kijkje nemen in de folder en de gymnasiumfolder. We hopen je te zien op de open dag en/of de lesmiddagen.

 

Bekijk hier de Boni-opendagfolder 2020


Open dag

De open dag voor leerlingen en ouders vindt plaats op zaterdag 18 januari 2020 van 10.00 uur tot 13.00 uur. Je kunt starten met een bezoek aan het brugklasgebouw waar je opgevangen wordt door de diverse brugklasmentoren die in een inleidend praatje van ongeveer 15 minuten wat meer zullen vertellen over het Boni en de brugklas in het bijzonder. Daarna kan je onder begeleiding van huidige brugklassers rondgeleid worden door het hoofdgebouw. Vanzelfsprekend kan je ook op eigen gelegenheid rondkijken.

 

 


Gymnasiummiddag (voor leerlingen)

Op woensdag 5 februari 2020 organiseren we een gymnasiummiddag. Vanaf 13.45 uur ben je van harte welkom om kennis te maken met het gymnasium op onze school. Tijdens deze middag krijg je een proefles Latijn en een proefles van twee andere vakken (bijvoorbeeld wiskunde, techniek, geschiedenis of creatieve vakken). Zo krijg je een goed beeld van het onderwijs op ons gymnasium. Klik hier om je aan te melden voor de gymnasiummiddag.

Bekijk hier de Boni-gymnasiumfolder (versie 2019, pdf, 4,3 MB) >


Open lesmiddag (voor leerlingen)

De open lesmiddag vindt plaats op 12 februari 2020 van 14.00 uur tot 15.30 uur. Tijdens deze middag kan je in totaal 3 lessen van 20 minuten in verschillende vakken volgen en zo ervaren hoe het is om les te krijgen op het Boni. Klik hier om je aan te melden voor de open lesmiddag.


Aanmelden voor de brugklas

Aanmeldingen vinden digitaal plaats door de basisschool via Onderwijs Transparant. Dit geldt ook voor scholen in de directe omgeving van Utrecht zoals Bunnik, Houten, De Bilt, Bilthoven, Nieuwegein, IJsselstein, Maarssen, Breukelen. Voor scholen buiten deze regio neemt u contact op met www.naarhetvo.nl (e-mail: info@naarhetvo.nl).


Veelgestelde vragen…?

Voor het St. Bonifatiuscollege is een toelatingsprocedure vastgesteld. Er gelden ook specifieke regels bij overaanmelding en loting. Lees hier de veelgestelde vragen>

Kijk binnen bij het Boni!

Carlijn en Mel laten jou hun school zien. Bekijk hun video op YouTube>


routes op het Boni

Meer informatie over de overstap naar het voortgezet onderwijs is te vinden op de website naarhetvo.nl.