4 Havo Challenge 2019

4H3 de winnende klas

4H3 wint 4 HAVO Challenge 2019

Op 16, 17 en 18 oktober werd de 4 HAVO Challenge gehouden op de Sallendse heuvelrug. Na een fanatieke strijd werd uiteindelijk 4H3 de overtuigende winnaar van de wisselbeker. Alle leerlingen van deze klas krijgen een mok met de foto van de winnende klas.

In de Challenge bonden de vier klassen onderling de strijd aan op vijf outdoor onderdelen: GPS-hike, Selfie-Contest, Survival Park, Wie is de Mol en de Sallandse spelen. Voor de GPS-hike moesten de leerlingen flinke afstanden lopend afleggen, en sommige leerlingen hebben beide dagen wel twintig kilometer gelopen. Bij dit onderdeel slaagden zowel 4H3 als 4H1 erin om alle GPS-punten te vinden. Onderweg werden foto’s gemaakt voor de selfie-contest en 4H1 wist alle objecten te fotograferen. Bij de drie andere onderdelen was het steeds 4H3 die de beste was, en daarmee waren ze een overtuigende winnaar van deze editie van de 4 HAVO Challenge.

Tijdens het driedaagse kamp verbleven de klassen in verschillende onderkomens, waar zij zelf de maaltijden moesten bereiden. Op de laatste dag van de Challenge bezochten de 4H-klassen het attractiepark Walibi, waar op dat moment de Fright Night gehouden werd. Een mooie afsluiting van een geslaagd kamp.