Advent-actie 2019

MANNENBROEKEN, SWEATERS (M/V/KINDEREN) & SCHOENEN (M/V/KINDEREN) GEVRAAGD

Aankomende maandag, 25 november, gaat onze advent-actie voor Lesbos van start: “Wij laten hen niet in de kou staan“. Hiervoor zijn wij op zoek naar sweaters, schoenen en specifiek mannenbroeken. Lees hieronder meer.
Tijdens de adventtijd zullen wij als schoolgemeenschap kleding gaan inzamelen voor Attika Human Support, een ngo die de bewoners van kamp Moria van de meest nodige kleding voorziet. De inzameling wordt gedaan in de hal van ons hoofdgebouw en loopt door tot en met de kerstmarkt van de eindexamenklassen op 20 december. Deze gehele periode kan dagelijks de gevraagde kleding in het verzamelpunt in de hal worden afgegeven.

Wat hebben wij nodig:
* sweaters (vrouwen-/mannen-/kindertruien: alles is welkom, als het maar schoon is!),
* schoenen (mannen-/vrouwen-/kinderschoenen: als het schoeisel maar als paar aan elkaar geknoopt wordt aangeleverd en geschikt is voor de koude winterdag)
* herenbroeken (schoon aangeleverd!)

Vanzelfsprekend gaat het om verzorgde en niet kapotte kledingstukken. Andere kledingartikelen dan de bovengenoemde worden momenteel op andere inzamelplekken ingewonnen, dus zijn bij ons niet nodig. Heeft u geen sweaters, schoenen of herenbroeken te vergeven, maar wilt u de bewoners van het kamp wél een warm hart toedragen? Lesbos steunen kan óók door middel van het kopen van kerstkaarten van Atelier306. De gehele opbrengst van de kerstkaartenactie komt ten goede aan Stichting Bootvluchteling, een Nederlandse stichting die zich inzet de omstandigheden in het kamp te verbeteren.
Samen laten wij Lesbos niet in de kou staan!