Adventsviering 1 december

Traditiegetrouw opent het St. Bonifatiuscollege op de eerste zondag van de advent de deuren voor leerlingen, ouders en (oud-)medewerkers om samen de eerste adventskaars te ontsteken. Dit wordt ingebed in een sfeervol adventsconcert door leerlingen uit diverse jaarlagen en ons medewerkerskoor Bonissimo.

In deze periode van vier weken voor kerstmis hangt de adventskrans bij de ingang van de school. De vier kaarsen geven aan hoe lang het nog is tot aan kerstmis: elke week brandt er een kaars meer.

Ook wordt de aftrap gegeven voor de kerstkaartenactie van Atelier306: de opbrengst zal dit jaar gaan naar Stichting Bootvluchteling, een NGO die medische en psychosociale hulp verleent aan bootvluchtelingen op Lesbos. De stichting probeert het leven van de mensen die verblijven in kamp Moria waar mogelijk te verlichten. Stichting Bootvluchteling ontving onlangs landelijke bekendheid door de documentaires van EO Metterdaad,

De kaarten kosten €1,- per stuk en €8,- voor een setje met 10 verschillende kaarten. Help Atelier306 om zoveel mogelijk voor Lesbos op te halen!

Toegang (en koffie/thee) gratis. Wees welkom! Iedereen is van harte uitgenodigd om onze adventsviering bij te wonen! 

1 december om 11:00 uur

Atelier306, MODCO en de sectie muziek