Adventsviering en Kaartenactie

De tijd van Advent komt in zicht. De tijd van vol verlangen uitkijken naar beter en je (aan)geraakt voelen door het licht in donkere tijden. Ook bij ons op school zal vanaf volgende week vrijdag de eerste kaars van de Adventskrans branden. Dit eerste licht zal ontstoken worden tijdens de Adventsviering op vrijdag 26 november. Leerlingen en (oud)collega’s zijn van harte uitgenodigd om deze viering bij te wonen. We starten om 16.30 uur in de hal en bewaken de 1,5 meter. Het belooft een mooie bijeenkomst te worden, met ruimte voor licht, muziek en uitingen van blij verlangen door de leerlingen van het Boni+-Levo programma!


Ook zal de Adventsactie van Atelier306 volgende week van start gaan. Onder de bezielende leiding van Bernadette hebben Lotte vd Hoorn, Lieuwtje Arsav, Mtab Ibrahim, Eleanor JozakZoë Kroon, Juul Custers, Emma Baakman, Julia Bleekemolen, Amélie Visscher, Esmee Buter en Yara Wou prachtige kaarten ontworpen met als thema “geraakt worden”. De opbrengst van de kaartverkoop zal gaan naar Changing Stories: https://changingstoriesfoundation.org/nl/

Vrolijk theater in vluchtelingenkampen – Changing Stories
Changing Stories maakt vrolijk theater met kinderen die opgroeien in vluchtelingenkampen. Daarnaast vertellen we hier in Nederland het verhaal van deze kinderen. Want op deze donkere plekken zijn de kracht van verbeelding en de helende werking van een lach keihard nodig.

Changing Stories maakt vrolijk theater met kinderen die opgroeien in vluchtelingenkampen. Op deze donkere plekken zijn de kracht van verbeelding, het geraakt worden door vrolijkheid en de helende werking van een lach ontzettend nodig. Kaarten kunnen nu al besteld worden middels een whats-appje naar 06-22571889. Ze zijn te bestellen als setje van 12 kaarten, voor een tientje. Geef in je appje aan hoeveel setjes je wil en of je een eventuele extra donatie doet. Betaling gaat via een tikkie, de kaarten kunnen afgehaald worden in de hal! Ook kunnen in de week van 29 november tot 3 december (losse) kaarten gekocht worden in kraam in de hal. Betalen met pin!