Examenconcerten in het Spoorwegmuseum

Afgelopen week hebben de leerlingen van 5-havo en 6-vwo met het vak kunst muziek zich gepresenteerd tijdens de examenconcerten!

Gelukkig kregen de leerlingen dit jaar, in tegenstelling tot vorig jaar, de gelegenheid om live muziek te maken. En zelfs een unieke kans; zij traden op in het Spoorwegmuseum. Normaal gesproken vertrekt vanuit de theaterzaal de bekendste trein ter wereld, de Oriënt Express, voor mooie reizen met als eindbestemming Constantinopel. Vorig week waren de theaterzaal en het grote plein vertrekpunten voor mooie muzikale reizen.

Na twee dagen generale repetities en een zinderende slagwerkworkshop streetbeats door Jaap Pluijgers (Slagwerkschool Midden Nederland) volgden de concerten, waarbij de leerlingen de beste versie van zichzelf én hun muziek naar boven haalden. Er is heel hard gewerkt en vooral ook genoten!

Helaas kon er geen publiek aanwezig zijn vanwege de coronamaatregelen. Gelukkig zijn de concerten opgenomen! Deze zullen later worden gepubliceerd.

Wij willen iedereen die betrokken is geweest bij deze concerten hartelijk bedanken, in het bijzonder de medewerkers van het Spoorwegmuseum!