We vinden het belangrijk dat je weet wat er in de wereld speelt. Daarom organiseren we verschillende reizen en excursies zodat je in de praktijk ervaart waar onze school voor staat.

Excursies

Verschillende vakken organiseren excursies. Zo gaan we bijvoorbeeld naar de Tweede Kamer, Kamp Vucht of Kamp Amersfoort, De Nederlandsche Bank of met aardrijkskunde op werkweek naar Terschelling en ook bezoeken we verschillende musea en theaters. 

Uitwisselingsprogramma’s

Het Boni heeft twee partnerscholen in Duitsland, namelijk in Dornstetten en Ettlingen. In de derde klas kun je meedoen met één van deze uitwisselingen. 

Reizen

Op het Boni vinden we het belangrijk dat je weet wat er in de wereld gebeurt. Andere mensen en culturen leren kennen horen daar ook bij. Met Boni ga je de wereld verkennen. Daarom gaan we bijvoorbeeld ieder jaar met de examenklassen naar Rome, München, Parijs, Madrid, Marokko enKrakau 

Taizé

Houd je van stilte en bezinning? Iedere eerste week van de zomervakantie gaat een groep jongeren van onze school naar Taizé waar jongeren uit allerlei landen bijeen komen. 

Het Boni is een Unesco-school. Wil je daar meer over weten, klik dan hier.