Opbrengst van de Advent-actie bekend!

Wij laten hen niet in de kou staan!

Dát was het thema waaronder de kledinginzameling voor Lesbos (Attika Human Support) en de kaartenactie van Atelier306 (Stichting Bootvluchteling) begin deze maand van start gingen, bij de aanvang van de Adventtijd. Zo groeide niet alleen het licht in de Adventskrans wekelijks; wekelijks groeide ook de berg gedoneerde kleding en het gedoneerde geld. Met tal van leerlingen, ouders en medewerkers zetten wij ons op deze manier in deze Adventtijd in voor Lesbos. We wilden met onze materiële en financiële steun de ruim 18.000 migranten op Lesbos een warm hart toedragen.

De respons op onze oproep bleek weergaloos te zijn: tijdens de Kerstmarkt op vrijdag werden de laatste dozen ingepakt en werd het geldbedrag van de kerskaarten gepresenteerd:  64 dozen, bomvol schoenen, truien en broeken, zijn inmiddels onderweg naar Lesbos en de kaartenactie leverde 1275 euro op!

We zijn trots op de impact die wij als schoolgemeenschap kunnen hebben. En ….in februari zal de actie voor Lesbos een vervolg krijgen met de Boni-actie, onze traditionele vastenactie. Voor nu: ieder die zijn steentje heeft bijgedragen, heel hartelijk dank.