Tablo speelt…

…het verhaal over een meisje dat een onmogelijke beslissing moet nemen aan de vooravond van een oorlog.

Agamemnon is koning en staat op het punt om de Trojaanse oorlog te beginnen. Maar zonder wind kan zijn oorlogsvloot niet varen. Alleen als hij zijn dochter offert aan de goden, komt er wind in de zeilen en kunnen de schepen vertrekken. Hij lokt zijn dochter naar de haven van Aulis met de smoes dat ze gaat trouwen. Zijn vrouw Klytemnestra komt erachter wat de echte bedoeling is. Ze komen in conflict met elkaar… Ifigeneia denkt dat zij de oorzaak is van de ruzies tussen haar ouders en probeert het allemaal op te lossen en goed te maken. Maar sommige dingen zijn niet goed te maken.

IFIGENEIA

Een moderne toneelklassieker, verteld vanuit het perspectief van een kind.

Over volwassenen die denken dat ze onmachtig zijn.

Over liefde, plichtgevoelens en geheimen van ouders.

Over de loyaliteit van een kind.

Ondanks deze tijd met corona hebben wij toch een manier gevonden om dit mooie verhaal te spelen en in aangepaste setting te vertellen. Aan ieder die het horen wil. Hoe deze spelers van het Boni dat doen?

Kom het zien!

Maandag 13 juli om 15:00u (try-out) en om 19.30u (première)

Dinsdag 14 juli om 15:00u en om 19.30u

Woensdag 15 juli om 19.30u

Kaartjes zijn alleen online te bestellen via ticketkantoor.nl/shop/tablo

Vanwege de corona-maatregelen moeten we helaas het aantal beschikbare plaatsen beperken tot maximaal 30 per voorstelling. De kaartjes kosten € 3,50 per stuk. U kunt maximaal 2 kaartjes per persoon kopen. De opbrengst van de kaartjes gaat naar de Stichting Bootvluchteling (van de Kerstkaartenactie eerder dit schooljaar) die onverminderd bezig is om te voorzien in medische en hygiëne middelen en medische zorg. We willen u van harte uitnodigen een extra donatie te doen. Als u kaartjes gekocht heeft, ontvangt u een email met informatie over de maatregelen die we genomen hebben om corona-veilig van de voorstelling te kunnen genieten.