Taizéreis 20-28 juli 2019


Bezoek samen met duizenden jongeren uit alle windstreken van de wereld dit jaarlijkse evenement waarbij ont-moeten, vieringen, bezinning en ontspanning centraal staan.

In het dorp Taizé (Frankrijk) ervaar je de relaxte sfeer bijna zoals bij een festival máár het draait niet om bandjes of live acts maar om jezelf en de ontmoeting met anderen. Gesprekken in allerlei talen (soms met handen en voeten als er geen gemeenschappelijke taal is) over thema’s die dieper en verder gaan dan insta, social media of streams op Spotify.

Leef een week lang mee in de christelijke broedergemeenschap volgens het ritme van de broeders. Verblijf in een omgeving waar basic écht basic betekent. Slapen in een tentje, 3 vieringen, 3 eenvoudige maaltijden per dag, taakjes, zingen, gespreksgroepen maar ook ontlading en… stilte!
De busreis, je verblijf op de camping en de dagelijkse maaltijden allemaal voor 200 euro.

Dit is de énige buitenlandse reis voor alle bovenbouw leerlingen vanaf 15 jaar ongeacht niveau of vakkenpakket. En het mooiste aan deze reis is dat je helemaal niets voor school hoeft te doen. Geen praktische opdrachten of verslagen…. nee bij deze reis draait het om jou!

Geef je vóór 1 juni 2019 op via dit inschrijfformulier.

Meer informatie? Mail naar: boni-taizereis@sbcu.nl.

Inschrijving sluit 1 juni 2019.