Verbinding

De nieuwe BOB is er! Het BoniOuderBulletin (BOB) is een uitgave van de Ouderraad. Het blad wordt drie keer per jaar samen (meestal met de rapporten) naar huis meegegeven.

De redactie schrijft over de nieuwe uitgave:

“Deze nieuwe editie van de BOB staat in het teken van verbinding. Voor ons als redactie van de BOB staat verbinding voor het contact tussen ons samen als ouders van leerlingen van het Boni. Wij willen graag de gebeurtenissen op school dichter naar jullie toebrengen om zo meer inzicht, begrip en een gevoel van verbinding te creëren.

Arianne ging voor deze editie in gesprek met CKV docent Janneke Sleijpen over verbinding met een nieuwe school. Manon sprak met Diana Brutel over hoe er letterlijk een andere manier van verbinden is gezocht in vervoer naar de eindexamenreizen. Ariën had het in een gesprek met rector Hanneke Schreuder over verbinding in een transformatieveschoolomgeving. Ikzelf had een inspirerend gesprek met Sander Schouwerwou over de verbinding tussen school en ouders, als ook met de ongekend enthousiaste Bonifeco over verbinding tijdens de schoolfeesten. Tot slot onderzocht Marieke de verbinding in de klas zonder de aanwezigheid van mobiele telefoons. Daarbij kunt u tevens genieten van de prachtige illustraties van Heleen en fotograaf Erik zette iedereen schitterend op de foto.”

Wil je de nieuwe uitgave online lezen? Dan klik hier!