Welkom (terug) op het Boni!

Wij kijken ernaar uit om onze leerlingen weer op school te mogen verwelkomen! Wij hebben aan ouders informatiebrieven gestuurd, verder is vanaf nu ook Magister weer beschikbaar.

Door een externe storing hebben we de leerlingbrief nog niet rechtstreeks aan jullie kunnen sturen. We hebben deze meegestuurd met de brief aan jullie ouders/verzorgers. Zodra de storing is opgelost ontvangen jullie de informatie via je Outlookmail.

De school begint dinsdag 1 september met de kennismaking met je klas en je mentor. Voor deze kennismaking is het van belang dat de hele klas elkaar en de mentor kan leren kennen. Hierbij zie je het schema van de kennismakingsbijeenkomsten. De brugklasleerlingen starten dinsdag 1 september om 9.00 uur.

De lessen starten volgens rooster op woensdag 2 september. Om de drukte in de kantine en op de gangen te beperken, zullen de onderbouw en bovenbouw gescheiden pauzetijden hebben. De leerlingen kunnen hun lesrooster vanaf vandaag via Magister inzien, hierin zijn ook de pauzetijden opgenomen. Bekijk hier het pauzeschema.

We hebben verdere hygiënemaatregelen op school genomen en volgen de adviezen en richtlijnen van het RIVM en OCW op. Daarnaast hebben we besloten allemaal mondkapjes te gebruiken in de algemene verkeersruimtes. Een uitgebreide toelichting vinden jullie in de brief en je mentor zal je ook verder informeren.

Op de website van de Rijksoverheid zijn veelgestelde vragen terug te vinden over de coronamaatregelen in het voortgezet onderwijs.

Geniet nog van de laatste restjes vakantie. Graag tot dinsdag!

Met vriendelijke groet,

Hanneke Schreuder

rector