HOOP-meerdaagse: ’n HOOP BONI HOOP

Vanwege de coronamaatregelen kan onze gebruikelijke Boniactie dit jaar niet doorgegaan. Deze traditionele vastenactie luidt normaal gesproken de veertigdagentijd in met veel gezelligheid in school. Met kramen vol lekker eten en drinken zou een boel geld opgehaald worden voor het goede doel. En juist in déze tijden kunnen veel mensen wel wat extra positiviteit gebruiken. Daarom organiseren we dit jaar, aan het eind van de veertigdagentijd, direct na Pasen, de Boni HOOP-meerdaagse. Op 6, 7, 8 en 9 april zullen leerlingen en medewerkers verschillende initiatieven uitvoeren die een HOOP BONI HOOP brengen.
Medewerkers en leerlingen kunnen zich de komende weken opgeven binnen verschillende categorieën: HOOP BINNEN HET BONI, HOOP BUITEN HET BONI of ’n HOOP GELD. Initiatieven binnen de eerste categorie richten zich op vrolijke acties voor (mede)leerlingen en medewerkers; initiatieven binnen de tweede categorie hebben als doel het verspreiden van hoop in de wijk of de stad; met de initiatieven in categorie drie wordt zoveel mogelijk geld opgehaald voor nieuwe muziekinstrumenten voor het Prinses Máxima Centrum (Utrechts centrum voor kinderoncologie).
De eerste initiatieven voor de Boni HOOP-meerdaagse zijn inmiddels bevestigd. Wil je meer weten over de Boniactie: klik hier.